Coșul tău de cumpărăturiÎnchide

Coșul dvs. de cumpărături este momentan gol.

Loghează-te Închide

Reclamații și garanție

1 Plângere


1.1 Clienții care doresc să se plângă de defectele produselor comandate trebuie să contacteze VortexVR prin serviciul clienți prin e-mail la support@vortexvr.ro în termen de trei ani, dar întotdeauna cât mai curând posibil după ce a fost descoperit defectul.

 

1.2 Dacă VortexVR a stabilit că bunurile sunt defecte și că defectul nu se datorează vreunei circumstanțe din partea Clientului, VortexVR va remedia, pe cheltuiala sa, defectul bunurilor sau va înlocui bunurile cu bunuri noi. VortexVR va plăti transportul de returnare în cazul unor reclamații valabile.

Dacă vă trimiteți produsul către unul dintre partenerii de servicii ai VortexVR.ro sau dacă VortexVR.ro transmite produsul dvs. către un partener de servicii, partenerul de servicii vă poate contacta direct în calitate de client.
 

2 Garanția - 2 ani (24 luni)


2.1 Produsele noastre sunt însoțite de garanțiile oferite de producători sau furnizori. Semnificația este în primul rând repararea în cazul în care produsul dumneavoastră se defectează. În cazul în care produsul nu poate fi reparat, acesta va fi înlocuit cu un produs echivalent. În calitate de client, nu puteți invoca nici o garanție suplimentară a produsului de la VortexVR. Garanția este transferată unui eventual cumpărător second-hand, ceea ce înseamnă că dumneavoastră, care ați cumpărat un produs la mâna a doua, îl puteți repara la noi. 


2.2 Dacă faceți cumpărături în calitate de persoană fizică și de client inițial, aveți dreptul de a face o reclamație cu privire la produsul dumneavoastră în termen de 3 ani de la data la care l-ați primit. 

 

2.3 Comercianții nu au dreptul de a solicita despăgubiri după perioada de garanție. 

 

2.4 Numărul de serie trebuie să fie intact pentru ca garanția să fie valabilă. 

 

2.5 Nu uitați că daunele cauzate de prezența excesivă a prafului în computer vor anula garanția și dreptul la despăgubiri. Recomandarea noastră este să nu lăsați computerul pe podea, ci să îl agățați sub birou. Curățați-l de câteva ori pe an cu aer comprimat pentru a crește durata de viață a computerului.

 

E-mail: support@vortexvr.ro