Coșul tău de cumpărăturiÎnchide

Coșul dvs. de cumpărături este momentan gol.

Loghează-te Închide

RGPD

Probabil că ați auzit de RGPD, dar ce înseamnă pentru dumneavoastră, în calitate de client? Aici puteți citi despre ce înseamnă reforma pentru relația dumneavoastră cu VortexVR

 

Ce este RGPD?

 

Noua reformă a UE privind protecția vieții private, mai bine cunoscută sub numele de RGPD (Regulamentul general privind protecția datelor), este concepută pentru a îmbunătăți securitatea datelor dumneavoastră dincolo de granițele europene ale țărilor UE și SEE. Confidențialitatea este o prioritate la VortexVR, iar acest articol vă oferă informații despre modul în care lucrăm pentru a ne conforma cu noua lege privind protecția datelor.

 

O experiență de comerț electronic mai sigură pentru dvs. ca și client

Noul regulament devine parte integrantă a legislației suedeze și reprezintă o garanție suplimentară că datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în mod legal. VortexVR va avea o responsabilitate mai mare în ceea ce privește procesarea și stocarea datelor clienților dumneavoastră, permițându-vă în același timp să vă finalizați achizițiile online în același mod ca și până acum. Cu alte cuvinte, RGPD este un beneficiu doar pentru dumneavoastră, în calitate de client VortexVR.

 

Consimțământul pentru SMS și buletine informative

Consimțământul dumneavoastră actual este încă valabil. Noutatea constă în faptul că acum puteți alege dacă doriți să primiți oferte și știri prin SMS și/sau e-mail, iar informațiile despre consimțământul dumneavoastră și despre semnificația acestuia sunt actualizate. Printre altele, vă informăm cu privire la tipul de informații pe care le folosim în buletinele noastre informative.

Vă puteți retrage consimțământul în orice moment. Pentru a obține o imagine de ansamblu sau pentru a vă modifica consimțământul, puteți accesa pur și simplu "Pagina mea". De asemenea, vă puteți dezabona din buletinul informativ/mesajul text.

 

Operatorul de date și părțile terțe

Directorul general al VortexVR.ro poartă responsabilitatea finală pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de către companie. Pentru a vă oferi o experiență de cumpărare personalizată, VortexVR utilizează parteneri externi, dar datele dvs. personale nu vor fi utilizate în niciun fel sau vândute unor terțe părți. Citiți mai multe despre prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

Politica de confidențialitate

În legătură cu RGPD, am adaptat și simplificat politica noastră de confidențialitate. Aici puteți citi în detaliu modul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal și tipurile de informații implicate. Politica explică ce informații despre clienți lăsați în urmă atunci când faceți o achiziție de la VortexVR și ce informații stocăm în sistemul nostru.

 

Securitate sporită pentru datele clienților dvs.

Noua directivă cere VortexVR să aibă o vizibilitate completă a datelor clienților companiei și impune cerințe de securitate în legătură cu acestea. În cazul unei încălcări a securității datelor, care ar putea avea un impact asupra datelor dvs. personale, VortexVR respectă normele privind obligația de informare din RGPD.