Coșul tău de cumpărăturiÎnchide

Coșul dvs. de cumpărături este momentan gol.

Loghează-te Închide

Plata si securitatea

 

În principiu, nu ne angajăm să stocăm numerele de carduri mai mult decât ceea ce este necesar pentru a asigura gestionarea eficientă a oricăror probleme de debit, anulare și credit.

Pentru a facilita cumpărăturile viitoare, atunci când plătiți la casă, puteți alege să stocați în siguranță informațiile despre cardul dvs. la noi. Este important să vă deconectați din contul dumneavoastră de client după ce ați finalizat tranzacția.


Sunteți responsabil să nu vă comunicați numele de utilizator și parola cu alte persoane.
Pentru a efectua plata, vom transmite informațiile dvs. către furnizorul nostru de plăți Shopify Payments. Aceștia stochează informațiile într-un mod sigur și securizat și sunt certificați PCI Level 1. 

 


Shopify Payments acceptă cele mai comune carduri de plată VISA, MasterCard, AmericanExpress, precum și Apple Pay si Google Pay.

Introduceți numărul și data de expirare a cardului, precum și codul CVV2/CVC al cardului. Banii vor fi decontați direct din contul dvs. atunci când autorizați tranzacția. Toate informațiile referitoare la tranzacții sunt trimise prin SSL (Secure Sockets Layer) și sunt criptate, adică foarte sigure. Dacă aveți probleme cu plata, vă rugăm să contactați serviciul clienți VortexVR.


De asemenea, puteți plăti prin PayPal, care este o soluție globală de plată securizată.