Coșul tău de cumpărăturiÎnchide

Coșul dvs. de cumpărături este momentan gol.

Loghează-te Închide

FAQ

Intreaba despre: CABLU OCULUS LINK 5m |USB-A| până la OCULUS QUEST 1/2

Întrebare despre calitatea semnalului:

Buna ziua.
Aș dori să cumpăr acest cablu, dar am câteva îndoieli. Este suficient să folosești aplicația Oculus Rift pe ochelarii de protecție Oculus Quest sau mai am nevoie de un cablu cu un amplificator? Am observat că se vând seturi pe Amazon. Ceea ce nu știu este dacă sunt în primul rând despre extinderea cablului sau amplificarea semnalului.
Și dacă cablul poate funcționa singur - ați testat cum afectează lungimea de 3m/5m puterea semnalului?
Multumesc anticipat pentru raspuns.

Salutari
Luca P.

Raspunsul nostru:

Buna ziua
Foarte bune intrebari. Sunt oameni care sunt sceptici, dar funcționează la fel de bine ca cablul original, sau chiar mai bine. Este important ca placa de baza sa ofere suficienta putere prin cablu, in 1-2% din cazuri pot aparea uneori mici probleme, iar atunci trebuie doar sa conectati cablul sub hub-ul activ.
Cablurile despre care vorbiti se vand si impreuna cu un al doilea cablu care reproduce semnalul. Acest cablu poate fi apoi extins pentru a oferi un semnal mai bun. Pe viitor vom avea cabluri de până la 8 metri lungime cu un semnal amplificat și îmbunătățit cu un cip deja în cablu, dar acesta este încă în producție.
Recomandăm cu căldură cablul nostru și, dacă există o problemă, oferim retur gratuit, dar, după cum s-a spus, suntem aici pentru a vă ajuta și suntem încrezători că va funcționa 100% conform intenției. Dacă placa de bază nu furnizează energie, puteți cumpăra oricând un HUB activ.
Cablul nostru de 5 metri dă aceleași rezultate ca un cablu de 3 metri în rezultate, astfel încât limitarea nu este în cablu, ci în hardware.

Cu sinceritate,
Vortex Realitatea Virtuală