Coșul tău de cumpărăturiÎnchide

Coșul dvs. de cumpărături este momentan gol.

Loghează-te Închide

Livrare, plata si dreptul de retragere

1. Transport gratuit pentru cumpărături de peste 1000 RON

Pentru toate achizițiile mai mari de 1000 RON, oferim o opțiune de livrare gratuită pentru clienții privați. Dacă coșul de cumpărături are o valoare totală mai mare de 1000 RON, vi se va oferi posibilitatea de a alege gratuit opțiunile de livrare. Transportul gratuit se aplică numai la această opțiune de transport.

 2. Termenul de livrare

VortexVR procesează, de obicei, comenzile în aceeași zi lucrătoare dacă produsul (produsele) este (sunt) în stoc online și comanda este plasată înainte de ora 14:00. Timpul de livrare variază în funcție de opțiunea de expediere selectată (1-6 zile lucrătoare). 

Oferim livrare prin DHL® sau UPS® în toată țara.

  • DHL® Parcel E-Commerce (4-5 zile)

  • FAN Courier - FANbox (48h)

  • FAN Courier - PayPoint (48h)

  • FAN Courier - Serviciul de curierat (2 zile)

  • SAMEDAY - easybox (48h)

 În cazul în care comanda nu poate fi livrată în termenul convenit, veți fi informat. Aveți apoi dreptul de a anula achiziția, dacă doriți.

3. Plata

Acceptăm VISA și MasterCard/EuroCard, Apple Pay, Google Pay și PayPal. Vă rugăm să introduceți numărul și perioada de valabilitate a cardului, precum și codul CVV2/CVC al cardului. Banii vor fi deduși direct din contul dvs. atunci când aprobați tranzacția. Toate informațiile referitoare la tranzacții sunt trimise prin SSL (Secure Sockets Layer) și sunt criptate, adică foarte sigure. Acceptăm cele mai comune carduri de plată suedeze, VISA, Mastercard, AmericanExpress, dar nu și Maestro sau VISA Electron. Dacă aveți probleme cu plata, vă rugăm să contactați serviciul clienți VortexVR.se. Partenerul nostru pentru plata cu cardul și plata directă este Shopify Payments. De asemenea, puteți plăti prin PayPal, care este o soluție de plată sigură la nivel mondial.

4. Dreptul de retragere - 14 zile

Dreptul de retragere vă oferă dreptul de a vă anula achiziția. Dreptul de retragere se aplică bunurilor și anumitor servicii (a se vedea excepțiile din ultima secțiune). Dreptul de retragere vă obligă să notificați vânzătorul livrării în termen de 14 zile de la primirea livrării (notificare de retragere).

Contactați-ne și anunțați-ne că doriți să vă exercitați dreptul de retragere. Putem fi contactați prin chat sau e-mail: support@vortexvr.ro 

5. Stoc

Livrăm toate produsele din depozitul nostru din Varșovia, Polonia.

Adresa depozitului/adresa de retur:

Paxy – Vortex
Intravilan Arad, DN69 FN, VGP PARK (depozit FAN Courier)
310059 Arad

Nu există alte taxe suplimentare decât prețul total, inclusiv TVA, în momentul achiziției, adică nu există taxe sau costuri suplimentare.